Παραγγελία Infographics

O έξυπνος τρόπος να οπτικοποιείς πληροφορίες & να κερδίζεις την προσοχή

Content Marketing Strategy

Τι είναι το Infographic

Τα infographics, είναι ένας έξυπνος τρόπος παρουσίασης πληροφοριών, δεδομένων και γνώσης μέσω εικόνας. Αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων που θέλουν να προσελκύσουν κοινό, αφού έρευνες έχουν αποδείξει πως το 90% της πληροφορίας που θυμόμαστε, είναι οπτική. Στην εποχή των 1,5 δις δημοσιεύσεων περιεχομένου, των 140 εκατομμυρίων tweets και των 2 εκατομμυρίων βίντεο ημερησίως, πες πολλά, μέσα σε λίγα λεπτά, ξεχώρισε με ένα infographic! Δες ένα παράδειγμα δημοσίευσης infographic, πατώντας επάνω στην εικόνα.

Πού οφείλετε η επιτυχία των Infographics

(Δες ένα ακόμη παράδειγμα infographic δεξιά)

  • Αποτελούν ένα ισχυρό οπτικό ερέθισμα για τον αναγνώστη, καθώς περιέχουν εικόνες, χρώματα, κίνηση και στοιχεία που τραβούν την προσοχή.
  • Σε αντίθεση με τα μακροσκελή κείμενα, τα Infographics δεν κουράζουν τον αναγνώστη & αποτυπώνονται πιο εύκολα στην μνήμη.
  • Έρευνες έχουν αποδείξει πως πετυχαίνουν μεγαλύτερο engagement των χρηστών στα social media, & έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες διάδοσης του μηνύματος.
  • Ένα άρτια σχεδιασμένο infographic, με χρήσιμες πληροφορίες και το Logo της εταιρείας, οδηγεί σε μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα της φίρμας (brand awareness).
  • Ένα όμορφο και χρήσιμο infographic, είναι πολύ πιθανότερο να δεχτεί περισσότερα likes, κοινοποιήσεις και να οδηγήσει περισσότερους χρήστες στο website σου. 
  • Ένα infographic με εμπεριστατωμένα στατιστικά και παραδείγματα, μπορεί να αναδείξει το expertise σου, χτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σου.

Τα στάδια παραγωγής ενός Infographic

Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να πεις τόσα πολλά & περιεκτικά, σε τόσο λίγο χρόνο!

1

Μας λες τι θες να πετύχεις με το infographic

2

Δίνεις τα στοιχεία που ενισχύουν τα επιχειρήματα σου

3

Δημιουργούμε ένα συνεκτικό story board 

4

Οπτικοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνεις

5

Ζητάμε την έγκριση σου για την τελική διαμόρφωση

6

Το infographic σου είναι έτοιμο προς δημοσίευση!

Ποτέ πριν το infographic δεν ήταν τόσο προσιτό!

Τέρμα η εποχή που τα Infographics στοίχιζαν 3.000€, 2.000€ ή 500€! Τώρα πλέον μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου infographic, με τιμές που ξεκινούν από 40€ & φτάνουν μέχρι 300€ ανάλογα με τον χρόνο που θα απαιτήσουν για την παραγωγή τους !!!

213

Παραγωγές βίντεο

1812

Infographs, πίνακες, post images

118

Facebook Check Ups

4122

Κείμενα, επιστολές, posts

84

Online έρευνες

123

Website audits

Ας μιλήσουμε για τις ανάγκες της επιχείρησης σου

Με την βοήθεια των ειδικών μας, ήρθε ο καιρός να περάσεις τεχνολογικά την επιχείρηση σου σε ένα άλλο επίπεδο

Πες μια συνεκτική ιστορία, δώσε εικόνα στα επιχειρήματα σου, πείσε το κοινό σου για την αξία των επιχειρημάτων σου & πέτυχε τον στόχο σου με ένα infographic! 

Μαρτυρίες πελατών