Μαρτυρίες πελατών

 

Τι λένε οι άλλοι για εμάς

Γνώρισε μια μεγάλη κοινότητα επιτυχημένων επιχειρηματιών και μάθε τι λένε για τους ανθρώπους του Business Mentor Greece

H συνεργασία μου με την Business Mentor ήταν μία πολύ ενθαρρυντική εμπειρία, η οποία με γέμισε με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και δύναμη να εξελίξω τη δουλειά μου. Tα μέλη της εταιρείας μου πρόσφεραν καινοτόμες ιδέες και νέους τρόπους να αντιμετωπίσω το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι. Συστήνω τις υπηρεσίες της Business Mentor ανεπιφύλακτα ως την πιo προσοδοφόρα επένδυση που μπορεί να κάνεις ένας ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στη συνεργασία μας!!
Μαρια Κτιστάκη, Ψυχολόγος, Χανιά
Μαρία Κτιστάκη
Ψυχολόγος Μsc, PHd, Χανιά
Στο BMG είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους και εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Με κινητήριο δύναμη πάνω απ΄ όλα την αγάπη και το σεβασμό για τον άνθρωπο, σε καθοδηγούν συστηματικά και με απλότητα να πετύχεις τους στόχους σου.
Daphne Dalapa Testimonial photo
Δάφνη Νταλάπα
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, ιδρύτρια @nutritionist.gr
Ευχαριστούμε το σύμπαν που μας οδήγησε στην γνωριμία μας με την Μύριαμ. Πραγματικά τα σπάει!!!! O άμεσος και ξεκάθαρος τρόπος της Μύριαν ήταν ωφέλιμος όχι μόνο για την μεταξύ μας συνεργασία αλλά και για εμάς που μας βοήθησε να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Πλέον έχουμε ένα πολύ γρήγορο restart. Μύριαμ σε ευχαριστούμε πολύ!!!
Κατερίνα Παπαγεωργίου
Συνιδιοκτήτρια Seek Meet Speak
Το Business Mentor είναι αυτό πού λείπει από τον "μικρό" επιχειρηματία που θέλει να κάνει το βήμα παρακάτω.
Roufanis Testimonial
Χρήστος Ρουφάνης
Ιδιοκτήτης, @σχολές οδηγών Ρουφάνης
Eίχα την ανέλπιστη χαρά να γνωριστώ και να συνεργαστώ με την Μύριαμ πριν 15 χρόνια. Ήταν και είναι πάντα κοντά σε κάθε μου ανάγκη! Άμεση, συγκεκριμένη, αποτελεσματική, ενημερωμένη, με λίγα λόγια σωστή επαγγελματίας, αλλά και υπέροχος άνθρωπος!
Sonia Sidera testimonial
Σόνια Σιδερά
Η μακρόχρονη επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία, η άρτια γνώση τους πάνω σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους , καθιστούν το Business Mentor ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό σύμβουλο, για κάθε επιχείρηση που θέλει όχι απλά να παραμένει όρθια στο δύσκολο στίβο της επιχειρηματικότητας αλλά και να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές της.
Stella Fessatidou testimonial
Στέλλα Φεσσατίδου
Συνιδιοκτήτρια Βιοτεχνίας Ζαχαρωδών Φεσσατίδη
Miriam has what you might call "a bacon slicer brain", cutting into the meat of an issue with awesome precision. She is motivated, focused on the end results and highly organised. Whilst Miriam is fully dedicated to her job and her goal, working tirelessly, she is also one who is a good team player and everyone enjoys working with.
Roza Mair Testimonial
Roza Mair
Senior UX Consultant
I work closely with Miriam for the last 5 years. Miriam is a very dynamic person, with very high energy and sense of leadership. I believe that anybody who will work with her, like me, will enjoy working with such a confident business woman, with a very clear mind on any business target.
Svika Barak testimonial
Zvika Barak
International Lawyer, Advocate, Solicitor & Notary
Είχα τη χαρά να συναντήσω την Μύριαμ πριν από 10 χρόνια και αμέσως εντυπωσιάστηκα από τη δυναμικής της παρουσία, και το χαμηλό της προφίλ. Ένα από αυτά τα άτομα που δεν μπορείς να αγνοήσεις... Δουλεύοντας μαζί της ως πελάτη της, μου έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσω πολύ καλύτερα και να επιβεβαιώσω όχι μόνο τον επαγγελματισμό και το ταλέντο της στην εξεύρεση λύσεων σε δύσκολα προβλήματα, αλλά και το αξιόπιστο του χαρακτήρα της και την προφανή διάθεση της να βοηθάει τους άλλους, όταν και όπου μπορεί.
Tsampikos Kokkaris testimonial
Τσαμπίκος Κοκκάρης
Ιδιοκτήτης Metagenesis Advertising
Αφοσιωμένοι, επικεντρωμένοι στο στόχο και πολύ ικανοί επαγγελματίες, ξέρουν τι και πως να το πετύχουν.
Dimitris Nikolaidis testimonial
Δημήτρης Νικολαϊδης
Διευθυντής City College
Η Μύριαμ είναι ένας παθιασμένος επαγγελματίας, που συνεργάζεται στενά με τον πελάτη για την επίτευξη των επιχειρηματικών του στόχων.
Erasmia Papadopoulou testimonial
Ερασμία Παπαδοπούλου
Commercial Director Palirria SA, πρώην Εμπ.Διεύθυντρια ΜΕΒΓΑΛ
Το να δουλέψω με τη Μύριαμ για 4 χρόνια, ήταν ένα απροσδόκητο επαγγελματικό δώρο για μένα. Αρχικά εντυπωσιάστηκα από το πάθος της και την 100% αφοσίωση της στην δουλειά. Ένας εργατικός άνθρωπος, με κορυφαίες επιδόσεις επαγγελματία. Η ικανότητά της να εμπνέει τους άλλους, φροντίζοντας διακριτικά για τον συντονισμό τους, της προσδίδει την ποιότητα ενός πραγματικού ηγέτη. Όλα τα παραπάνω είναι απλά ενδεικτικά του ταλέντο της, να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν, ακόμη και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Μαρία Ζαρκινού testimonial photo
Μαρία Ζαρκινού
Marketing Dpt, To Daylicious
Στο Business Mentor πήγα μετά από σύσταση φίλης. Μου είχε πει πως κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετές εταιρείες συμβούλων, ήμουν επιφυλακτική. Ο βασικός στόχος μου ήταν να αυξήσω την πληρότητα του ξενοδοχείου μου. Tα μαθήματα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που φανταζόμουν. Με ένα τεστ, ο μέντορας μου εντόπισε το μαθησιακό μου στυλ και η εκπαίδευση κυριολεκτικά προσαρμόστηκε στα μέτρα μου. Έμαθα πολλά. Ανάμεσα στα άλλα, να διαχειρίζομαι και τa Social Media του ξενοδοχείου (ενώ πριν πλήρωνα εταιρεία να το κάνει για λογαριασμό μου). Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στην facebook page του ξενοδοχείου. Υπάρχουν όμως και άλλα που δεν φαίνονται. Όπως η αύξηση κατά 350% της επισκεψιμότητας του site, η αύξηση κατά 5.125% αύξηση του engagement των followers του ξενοδοχείου σε άλλα social media και κυρίως…η αύξηση των κρατήσεων στο ξενοδοχείο μου. Κι είμαστε μόνο στην αρχή! Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Την Μάχη-Μύριαμ, τον Λάζαρο, τον Ίβιτσα, την Άννη και όλα τα παιδιά από το support team του Business Mentor Greece
Κατερίνα Κουκούντζου, Ξενοδοχείο Μελισσάνθη
Κατερίνα Κουκούντζου
Ιδιοκτήτρια Hotel Melissanthi, Χαλκιδική
Η συνεργασία μου με την Business Mentor ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. O επαγγελματισμός της εταιρείας φάνηκε από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ό,τι ζήτησα. Αντιλήφθηκαν αμέσως τις ανάγκες μου αναφορικά με την εργασία μου πάνω στο social media marketing κι έτσι καταφέραμε με ευκολία να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα το οποίο σχεδίασε χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Η ανταπόκριση σε όλα τα θέματα που είχα ήταν πάντοτε άμεση και επαγγελματική. Σας ευχαριστώ πολύ!
Άννα Παπαπαράσχου testimonial
Άννα Παπαπαράσχου

Έτοιμος/η για το μεγάλο βήμα;

Μην αναβάλλεις. Επικοινώνησε σήμερα το Business Mentor και ζήτα ένα δωρεάν ραντεβού. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις!