Το ‘χουμε δει να συμβαίνει άπειρες φορές.

Έλληνες επιχειρηματίες, στην προσπάθεια τους να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της εποχής, θεωρούν πως αν πληρώσουν για την κατασκευή ενός site, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο και έτσι σύντομα θα αρχίσει να εισρέει  η πελατεία μέσω του ίντερνετ. Αγνοούν τον σημαντικότερο παράγοντα, που είναι να εμφανίζεται το website τους, όσο ψηλότερα γίνεται στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του SEO.

Σου ΄χω νέα κι αν θες ακούς.

Το πιθανότερο είναι πως το site σου κυκλοφορεί σαν άψυχο κουφάρι στο ίντερνετ, ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα, άχρωμο, αδιάφορο και κυρίως αγνοημένο από την ίδια την Google, λόγω της έλλειψης εφαρμογής τεχνικών SEO. Το τι σημαίνει αυτό για την επιχείρηση σου, το Business Mentor Greece προσπάθησε να το συνοψίσει σε αυτό το infographic. Αφιέρωσε 1΄λεπτό για να το μελετήσεις και θα μάθεις πολλά από αυτό. Aν θες να κατεβάσεις το αρχείο σε pdf μορφή κλίκαρε εδώ!

Σημείωση για τον αναγνώστη: Όπως κατάλαβες, θα αργήσουμε πολύ να αποκτήσουμε ένα κράτος που θα αγκαλιάσει επιχειρηματίες σαν εσένα ή εμάς. Είμαστε μόνοι λοιπόν και πρέπει να εφεύρουμε τρόπους να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Τα άρθρα που θα διαβάσεις δεν επιλέχτηκαν τυχαία. Έχουν την ειλικρινή διάθεση να σε βοηθήσουν. Σε κάποια από αυτά, ίσως βρεις λύσεις και επαγγελματικές διεξόδους, σε άλλα, χρήσιμες συμβουλές που θα δώσουν ώθηση στην επιχείρηση σου. Από όλα αυτά, εσύ αποφασίζεις τι σου είναι χρήσιμο και ότι όχι.

seo

 

Πείσε το κοινό σου για την αξία των επιχειρημάτων σου, με ένα infographic!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.