Μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών το Business Mentor, δια της εκπροσώπου του Μάχης-Μύριαμ Λιάπη, παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στα σεμινάρια εκπαίδευσης των Προπονητών της Ομοσπονδίας, που υλοποιήθηκαν το 2ο 15ήμερο του Δεκεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο της Πολίχνης.

 

σεμινάριο Business mentor

 

Η εκπαίδευση διήρκεσε 3  ημέρες και χωρίστηκε σε 3 θεματικές ενότητες που αφορούσαν το Digital Marketing, την Αύξησης των Πωλήσεων & το Project Management. Σε αυτήν συμμετείχαν 21 Έλληνες Προπονητές διαφόρων ειδικοτήτων.

Στόχος της εκπαίδευσης  των Ελλήνων Προπονητών ήταν η εξοικείωση τους με τις σύγχρονες πρακτικές πωλήσεων & επικοινωνίας καθώς και η εφαρμογή πρακτικών λύσεων σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οργάνωση και προώθηση της δουλειάς τους.

Με το πέρας της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν προβληματισμούς και ερωτήματα και μέσα από μία διαδραστική συζήτηση, να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούσαν. Η διάρκεια της συζήτησης ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, δείγμα για το υψηλό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Η διοίκηση του Business Mentor ευχαριστεί για την τιμητική πρόσκληση και παράλληλα συγχαίρει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών για την άρτια οργάνωση των σεμιναρίων.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.