Σήμερα ο κόσμος έχει αλλάξει. Βρισκόμαστε ήδη στο σημείο, όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα άγγιξε το 35%! Η δημιουργία ενός καλού website, για κάθε επιχείρηση, κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για αύξηση των πωλήσεων.

Τα τελευταία 5 χρόνια, παρά τις όποιες αντιξοότητες στην εθνική οικονομία και την μείωση της αγοραστικής δύναμης το ποσοστό του κοινού που πραγματοποιεί αγορές μέσω του διαδικτύου σχεδόν διπλασιάστηκε!

Σε παγκόσμιο επίπεδο επίσης, οι μελέτες για τις αγορές μέσω διαδικτύου, μόνο αυξητικές τάσεις έχουν να παρουσιάσουν.

Παράλληλα όμως, η νέα γενιά αλλά και ένα μεγάλο μερίδιο πλέον των παλαιότερων ασχολούνται με το διαδίκτυο. Έτσι, πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορά, μελετούν από το website του καταστήματος πληροφορίες για το προϊόν, τιμές και άλλα πολλά.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σήμερα το website αποτελεί το 2ο ή ίσως και το 1ο κατάστημα σου. Όπως ένα παραδοσιακό κατάστημα δεν μπορεί να μένει πάντα ίδιο αλλά χρειάζεται ανακαινίσεις και προσοχή, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής και των καταναλωτών.

Στο παρακάτω infographic παρουσιάζονται με στατιστικά τα αποτελέσματα μελετών σχετικά με τα websites. Μελέτησε το προσεκτικά για να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν σε επισκεψιμότητα.

 

Πείσε το κοινό σου για την αξία των επιχειρημάτων σου με ένα Infographic.