Το Business Mentor ανακοινώνει πως θα συμμετέχει στα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που οργανώνει το skywalker.gr. Την εταιρεία θα εκπροσωπήσει η Μάχη Μύριαμ Λιάπη, ιδρυτικό μέλος του Business Mentor Greece.

Η κα Λιάπη θα είναι η εισηγήτρια του θέματος “Πλαίσιο εφαρμογής του Σύγχρονου Marketing στην παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών”. 

 

Λίγα λόγια για τα Μονοπάτια επιχειρηματικότητας 

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι μία νέα πρωτοβουλία του skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων στήριξης της κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Στόχος του «Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το «Κοινωνικώς Επιχειρείν».

Σε 30 ώρες, εισηγητές και συμμετέχοντες μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της  κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση.

 

Λίγα λόγια για την νέα εκδήλωση

H πρωτοβουλία του skywalker.gr θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στις 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2017, ώρες 10.00-16.00, στις εγκαταστάσεις του OK Thess (γωνία Κυδωνιών & Μαρία Κάλλας) με την παράλληλη διεξαγωγή του 26ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 2ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 10ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στα Μονοπάτια είναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε όλα τα «Μονοπάτια» είναι χωρίς χρέωση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.  

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά μόνο ένα από τα τρία Μονοπάτια.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στα τηλέφωνα 2310326712.

Τόπος διεξαγωγής: Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης OK!Thess, Γωνία Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας. (Χάρτης)