Ναούμ Λιώτας

Greek staff

Ναούμ Λιώτας

Ο Ναούμ διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας. Ειδικεύεται στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι ένας πολύπλευρα εκπαιδευμένος προσωπικός coach, εκπαιδευτής και σύμβουλος, ο οποίος φέρνει την ευρύτητα των γνώσεων, το πλήθος των δεξιοτήτων και την ολιστική προσέγγιση που εφαρμόζει στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και στο coaching με επαγγελματίες και στελέχη.

Αρχικά απόφοιτος του ΑΠΘ στη σχολή Ηλ/γων Μηχ. και Μηχ. Υπολογιστών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MBA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και είναι πιστοποιημένος στη συμβουλευτική Gestalt στους Οργανισμούς ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του στην ψυχοθεραπεία Gestalt. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως project manager συντονίζοντας ευρωπαϊκά έργα τα οποία σχετίζονται με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ηλεκτρονική συμμετοχή καθώς και ως διευθυντής σε μη κερδοσκοπικό φορέα στην Κύπρο (στο DOREA Educational Institute) στο οποίο είχε εστιαστεί στη μη τυπική εκπαίδευση νέων. Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Συνεταιρισμού για την Gestalt στους Οργανισμούς (INTAGIO) ενώ υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του ICF Greece (International Coaching Federation Greece Chapter). Παράλληλα έχει ένα πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων και αρθρογραφεί σε διάφορα blogs όπως και στο epixeiro.gr και στο skywalker.

Είναι ο δημιουργός της Arts in HRM, μιας θεωρίας για τη χρήση των τεχνών στην κατάρτιση και το coaching έτσι ώστε να παρέχει μεταμορφωτική και βιωματική μάθηση στις επιχειρήσεις και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Παράλληλα διδάσκει ως εισηγητής στο CITY College το οποίο αποτελεί διεθνή Σχολή του Πανεπιστημίου του Sheffield στα μαθήματα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Διοίκηση στην Ψηφιακή Εποχή, Τεχνολογίες Πληροφοριών για τη Διοίκηση και Πληροφοριακά Συστήματα σε Ελλάδα και Βουλγαρία (σε Ελληνικά και Αγγλικά).

Έχει συντονίσει πλήθος σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης, την ηγεσία, τη διαχείριση αλλαγών, την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις δεξιότητες coaching για managers. Η εργασία του περιγράφεται από τους πελάτες του ως μεταμορφωτική και διορατική ενώ είναι ταυτόχρονα υποστηρικτική και προκλητική δίνοντας τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες του για τη βελτίωση της απόδοσής τους. Ενώνει διαφορετικές εμπειρίες και θεωρίες προκειμένου να παρέχει ξεχωριστές μαθησιακές εμπειρίες και coaching που προάγει την αλλαγή.

Μενού