Testimonial πελατών

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Γνώρισε μια μεγάλη κοινότητα επιτυχημένων επιχειρηματιών και μάθε τι λένε για τους ανθρώπους του Business Mentor Greece

Elena Siti tsquare architects

Έλενα Σίτι

T Square Architects

Μια μοναδική εμπειρία που γέμισε αυτοπεποίθηση τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου. Μας βοήθησε να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να οργανωθούμε καλύτερα και να βελτιωθούμε συνολικά.

Logicom.gr logo

Νίκος Τσακίρης

Logicom AEBE

Ο ορισμός του “value for money” για κάθε επιχείρηση που σκέφτεται να επενδύσει στην προώθηση της μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Κλέαρχος Πεφάνιος dfadvisors

Κλέαρχος Πεφάνιος

DF Advisors

Στον αχανή κόσμο του διαδικτύου και του ψηφιακού μετασχηματισμού, η Business Mentor μας έδειξε τον οργανωμένο δρόμο για να επιτύχουμε το level up που θέλαμε για την επιχείρησή μας. Η τεχνογνωσία και η καθοδήγηση που λαμβάνουμε μας εξελίσσει συνεχώς ώστε να μην ακολουθούμε απλά τις εξελίξεις αλλά να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από αυτές.

Roza-Mair-testimonial-600

Rosa Mair

Senior UX Consultant

Miriam has what you might call “a bacon slicer brain”, cutting into the meat of an issue with awesome precision. She is motivated, focused on the end results and highly organised. Whilst Miriam is fully dedicated to her job and her goal, working tirelessly, she is also one who is a good team player and everyone enjoys working with.

Τσαμπίκος Κοκκάρης

Τσαμπίκος Κοκκάρης

Ιδιοκτήτης Metagenesis Advertising

Είχα τη χαρά να συναντήσω την Μύριαμ πριν από 10 χρόνια και αμέσως εντυπωσιάστηκα από τη δυναμικής της παρουσία, και το χαμηλό της προφίλ. Ένα από αυτά τα άτομα που δεν μπορείς να αγνοήσεις… Δουλεύοντας μαζί της ως πελάτη της, μου έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσω πολύ καλύτερα και να επιβεβαιώσω όχι μόνο τον επαγγελματισμό και το ταλέντο της στην εξεύρεση λύσεων σε δύσκολα προβλήματα, αλλά και το αξιόπιστο του χαρακτήρα της και την προφανή διάθεση της να βοηθάει τους άλλους, όταν και όπου μπορεί.

Svika-Barak-testimonial-600

Svika Barak

International Lawyer, Advocate, Solicitor & Notary

I work closely with Miriam for the last 5 years. Miriam is a very dynamic person, with very high energy and sense of leadership. I believe that anybody who will work with her, like me, will enjoy working with such a confident professional, with a very clear mind on any business target.

katerina-koukountzou-hotel-melissanthi

Κατερίνα Κουκούντζου

Ιδιοκτήτρια Hotel Melissanthi, Χαλκιδική

Στο Business Mentor πήγα μετά από σύσταση φίλης. Μου είχε πει πως κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετές εταιρείες συμβούλων, ήμουν επιφυλακτική. Ο βασικός στόχος μου ήταν να αυξήσω την πληρότητα του ξενοδοχείου μου. Tα μαθήματα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που φανταζόμουν. Με ένα τεστ, ο μέντορας μου εντόπισε το μαθησιακό μου στυλ και η εκπαίδευση κυριολεκτικά προσαρμόστηκε στα μέτρα μου. Έμαθα πολλά. Ανάμεσα στα άλλα, να διαχειρίζομαι και τa Social Media του ξενοδοχείου (ενώ πριν πλήρωνα εταιρεία να το κάνει για λογαριασμό μου). Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στην facebook page του ξενοδοχείου. Υπάρχουν όμως και άλλα που δεν φαίνονται. Όπως η αύξηση κατά 350% της επισκεψιμότητας του site, η αύξηση κατά 5.125% αύξηση του engagement των followers του ξενοδοχείου σε άλλα social media και κυρίως…η αύξηση των κρατήσεων στο ξενοδοχείο μου. Κι είμαστε μόνο στην αρχή! Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Την Μάχη-Μύριαμ, τον Ίβιτσα, τον Μάρκο και όλα τα παιδιά από το support team του Business Mentor Greece

Ερασμία Παπαδοπούλου

Ερασμία Παπαδοπούλου

National Account Manager at MEVGAL

Η Μύριαμ είναι ένας παθιασμένος επαγγελματίας, που συνεργάζεται στενά με τον πελάτη για την επίτευξη των επιχειρηματικών του στόχων.

dafni dalapa testimonial

Δάφνη Νταλάπα

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, ιδρύτρια @nutritionist.gr

Στο BMG είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους και εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Με κινητήριο δύναμη πάνω απ΄ όλα την αγάπη και το σεβασμό για τον άνθρωπο, σε καθοδηγούν συστηματικά και με απλότητα να πετύχεις τους στόχους σου.

maria ktistaki testimonial

Μαρία Κτιστάκη

Ψυχολόγος Μsc, PHd, Χανιά

H συνεργασία μου με την Business Mentor ήταν μία πολύ ενθαρρυντική εμπειρία, η οποία με γέμισε με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και δύναμη να εξελίξω τη δουλειά μου. Tα μέλη της εταιρείας μου πρόσφεραν καινοτόμες ιδέες και νέους τρόπους να αντιμετωπίσω το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι. Συστήνω τις υπηρεσίες της Business Mentor ανεπιφύλακτα ως την πιo προσοδοφόρα επένδυση που μπορεί να κάνεις ένας ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του. Σας ευχαριστώ πολύ!!

σχολή οδηγών ρουφάνης testimonial

Μαρία Παπαδοπούλου

Ιδιοκτήτης, @σχολές οδηγών Ρουφάνης

Το Business Mentor είναι αυτό πού λείπει από τον “μικρό” επιχειρηματία που θέλει να κάνει το βήμα παρακάτω.

Μαρία Ζαρκινού testimonila

Μαρία Ζαρκινού

Marketing, To Daylicious

Το να δουλέψω με τη Μύριαμ για 4 χρόνια, ήταν ένα απροσδόκητο επαγγελματικό δώρο για μένα. Αρχικά εντυπωσιάστηκα από το πάθος της και την 100% αφοσίωση της στην δουλειά. Ένας εργατικός άνθρωπος, με κορυφαίες επιδόσεις επαγγελματία. Η ικανότητά της να εμπνέει τους άλλους, φροντίζοντας διακριτικά για τον συντονισμό τους, της προσδίδει την ποιότητα ενός πραγματικού ηγέτη. Όλα τα παραπάνω είναι απλά ενδεικτικά του ταλέντο της, να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν, ακόμη και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

sonia sidera testimonial

Σόνια Σιδερά

PR, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Eίχα την ανέλπιστη χαρά να γνωριστώ και να συνεργαστώ με την Μύριαμ πριν 15 χρόνια. Ήταν και είναι πάντα κοντά σε κάθε μου ανάγκη! Άμεση, συγκεκριμένη, αποτελεσματική, ενημερωμένη, με λίγα λόγια σωστή επαγγελματίας, αλλά και υπέροχος άνθρωπος!

seek meet speak testimonial

Κατερίνα Παπαγεωργίου

Συνιδιοκτήτρια Seek Meet Speak

Ευχαριστούμε το σύμπαν που μας οδήγησε στην γνωριμία μας με την Μύριαμ. Πραγματικά τα σπάει!!!! O άμεσος και ξεκάθαρος τρόπος της Μύριαν ήταν ωφέλιμος όχι μόνο για την μεταξύ μας συνεργασία αλλά και για εμάς που μας βοήθησε να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Πλέον έχουμε ένα πολύ γρήγορο restart. Μύριαμ σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Έτοιμος/η για το μεγάλο βήμα;

Μην αναβάλλεις. Επικοινώνησε με το Business Mentor και ζήτα ένα δωρεάν ραντεβού. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field